My Tshirt Printing From Printcious - Zaza Iman

Sabtu, April 14, 2018

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious. Hi Assalamualaikum..sebelum ni zaza ada share tentang satu online shop yang membuat cetakan cenderahati dan pelbagai custom gift..kali ni zaza nak share sekali lagi cetakan tshirt yang telah zaza tempah dekat Printcious.com

My Tshirt Printing From Printcious

Dekat kedai Printcious.com ni ada macam -macam produk cenderahati yang korang boleh tempah..paling best setiap cenderahati boleh menggunakan design sendiri tau...

Selain tshirt, barangan cenderahati lain adalah seperti Keychain, Mug, Frame Gambar, Seramic Tile, Puzzle, Canvas, Bantal, Mouse Pad, Tote Bag dan pelbagai lain.

 Zaza berkenan untuk cetak tshirt..dan ini adalah design yang zaza buat.. My Family Is My Love And My Cat Is My Heart..cuma lukisan basikal tu zaza guna vector sedia ada di laman web vector.

Zaza pilih untuk tulis macam ni sebagai ingatan zaza untuk family yang zaza sayang mereka termasuk la kucing kesayangan zaza sebagai penyeri hidup.. 

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

Untuk tshirt dan cetakan produk lain terdapat juga diskaun yang diberikan tau.. Harga memang berpatutan. Kualiti tshirt dia pun zaza suka..lembut..

Tshirt ni ada pelbagai saiz yang korang boleh pilih dari saiz S,M,L,XL dan 2XL. Kalau dulu zaza pakai tshirt saiz S tau..tapi sekarang zaza lebih suka pilih saiz M yang lebih selesa..

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

Macam zaza katakan tadi tshirt ni memang lembut juga kainnya..sedap dan selesa pakai kerana diperbuat dari 95% polyester dan 5% spandex.

Untuk cetakan bergambar atau Graphic Tee, Printcious.com hanya menawarkan tshirt dengan warna putih sahaja.

Setiap design yang ingin ditempah dan dibuat sendiri mestilah menggunakan saiz  A4 atau 8.27 x 11.69 inci.

Bagi cetakan tshirt dengan hanya tulisan sahaja terdapat beberapa warna yang boleh korang pilih antaranya Hitam, Biru, Hijau, Merah, Pink, Kuning, Purple, dan Kelabu. Untuk cetakan bertulisan sahaja, Printcious.com menawarkan saiz dari S sehingga 3XL

Selain tshirt untuk dewasa, tshirt untuk kanak-kanak pun ada tau..Juga menggunakan material yang sama dan hanya berwarna putih sahaja.

Jadibagi anda yang ingin membuat tempahan boleh terus membeli di :


CARA DAFTAR DAN TEMPAHAN KLIK >>>  TEMPAH HADIAH BERCETAK DI PRINTCIOUS


5 ulasan:

  1. wah.. cantik design zaza.. zaza tempah 2 baju ke?

    BalasPadam
  2. cantiknya dsign zaza beli tu.pndai zaza design

    BalasPadam
  3. Ni saiz ape zaza..kain cantik..

    BalasPadam