Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop - Zaza Iman

Isnin, April 16, 2018

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop


Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop . Bila tiba hari jadi atau hari-hari yang teristimewa, mesti terfikir nak beri hadiah apa ya untuk orang-orang tersayang. Sampai la zaza dapat tahu dari rakan-rakan tentang satu website yang menjual pelbagai gift bercetak iaitu Printcious.com.

So zaza pun buka la website ni..dan zaza lihat banyak item cetakan yang boleh ditempah. Istimewanya sebab kita boleh reka design sendiri.. lepas jumpa ni macam-macam idea design muncul dalam kepala zaza..mula lah rasa macam-macam nak tempah ni.. ;p

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart...zaza sure korang pun mesti suka gila kan bila tengok barangan cetak yang ada dekat Printcious ni..paling best sebab ia boleh dijadikan kenangan yang indah sampai bila-bila sebab hadiah kat sini kita boleh design sendiri.. itu yang istimewanya..

Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart

Printcious.com adalah sebuah kedai online yang menjual barangan cetakan custom gift seperti  Tshirt, Bantal, Keychain, Mug, Canvas, Frame Gambar, Puzzle, Seramic Tile, Mouse Pad, Tota Bag dan lain-lain.

Barangan disini memang sesuai sangat dijadikan gift untuk sesiapa sahaja buat insan tersayang. Sama ada sebagai gift for husband or wife, hadiah untuk majlis perkahwinan, sebagai birthday gifts, hadiah gift for him atau sebagai surprise gift untuk yang tercinta, hadiah untuk graduan dan event-event..

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop



Harga-harga setiap barangan juga murah tau.. gila zaza tengok.. kalau ikut rasa nak je tempah macam-macam tau..

Zaza ada juga item kat Printcious ni yang zaza tempah..nanti zaza share dengan korang tau apa barangan yang zaza tempah tu…

Cara Tempah Diy Gift Di Printcious.com

Jom diy gift untuk kesayangan korang jugak.. tak susah pun nak tempah..dengan beberapa cara je.. nak tau ni zaza ajar cara nak tempah step by step..

1. Buka website Custom Gift dan log masuk. Kalau belum daftar, sila daftar dulu okay…pastikan kemaskini profile seperti nama,alamat dan telefon.

 2. Pilih mana-mana barangan yang korang nak tempah

3. Contoh macam zaza nak tempah tshirt…jadi zaza klik pada bahagian tshirt dan keluarlah paparan seperti kat bawah ni..

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

4.  Tekan Create Your Graphic Tee Now dan seterusnya keluar paparan seperti dibawah. So kat sini lah korang boleh design dengan klik Start Designing. Kat situ masukkan lah design yang dah siap atau apa-apa text yang korang nak letak mengikut kreativiti. Selesai design boleh lah klik Done agar design korang tu save dalam sistem mereka.

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

5. Pilih saiz yang bersesuaian, pilih juga kuantiti berapa korang nak. Selepas tu Add To Card. Kalau rasa-rasa nak ubah design pun boleh. Klik je dekat Edit My Design Again.

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

6. Pesanan korang dah sedia untuk dibuat pembayaran. Check out je okay..pembayaran korang boleh buat sama ada melalui online transfer, cash deposit dan boleh juga pakai debit/credit card.

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

7. Siap dan tunggu je hadiah korang tu sampai kat rumah =)

Kenapa Printcious.com sentiasa menjadi pilihan ramai untuk menempah hadiah?

Zaza tengok ramai juga dikalangan rakan zaza yang tempah barangan bercetak kat Printcious ni.. semuanya berpuas hati..sebabnya..

Printcious.com sentiasa menjaga kualiti barangan dan servis mereka. Di Printcious juga setiap pembelian yang melebihi RM70 dalam satu resit akan diberikan penghantaran secara percuma.

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

Terdapat juga beberapa potongan harga diberikan melalui purchase with purchase apabila membuat pembelian melebihi RM80 ke atas melalui satu resit. Memang best kan.. patutlah Printcious.com sentiasa menjadi pilihan ramai pelanggan..

Jadi kepada korang semua yang nak membeli boleh la dibuat terus di :


Oh ya, kalau korang mencari button batch for collage, don't forget to contact them okay.. atau pun kalau ada sebarang event and would like to impress your guest,photo booth rental is your best choise =)

9 ulasan:

  1. Sally mmg selalu guna Printcious bila nak customized hadiah...sbb byk choice nak pilih

    BalasPadam
  2. best dapat reka sendiri design untuk dihadiahkan kepada yang tersayang kan.. TB memang banyak kumpul bantal je kat printcious ni. haha.. boleh buat peluk2.. boleh buat hiasan.. lepas ni macam nak order magic mug je

    BalasPadam
  3. Nanti dah kahwin, nak print kat sini. Nak print kat bantal tu. Buat perhiasan hiks

    BalasPadam
  4. Best, sebab boleh design sendiri kan. Ikut idea kita.. kalau tak tahu nak hadiahkan buat seseorang, eh buka website ni. Macam-macam ada tu..

    BalasPadam
  5. printcious memang best.akak dah order banyak dari printcious ni.. bantal,topi ,bag,mini-t,memang lawa2 dan berkualiti..

    BalasPadam
  6. Memang best design ikut citarasa sendiri di printcious ni. Nanti nak buat juga

    BalasPadam
  7. Cantik buat hadiah dekat sini..boleh buat sendiri..nak buat bantala gambar anak

    BalasPadam
  8. Nak tempah jugalah nanti ,dah lama cari nk buat design sendiri

    BalasPadam
  9. Kta pun dah try memang best printcious ni hrga pun boleh thn 😊

    BalasPadam