4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran - Zaza Iman

Sabtu, Februari 10, 2018

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran. Lipstik memang antara barangan makeup yang wajib ada pada seorang perempuan. Kalau tak ada memang tak berseri rasa makeup. So ada beberapa jenama yang memang zaza pakai dan suka kerana warnanya yang memukau..jom kita tengok..


EPHYRALIPS

Ephyra merupakan jenama dari Malaysia sejak 2012 dan telah menerima anugerah Super Health Brand Asia Pasific. Produk juga berdafta dengan KKM, mempunyai sijil HALAL JAKIM dan lulus ujian makmal. Duta bagi produk Ephyra adalah Memey Suhaiza dan Norman Hakim.

Selain mempunyai produk penjagaan wajah, Ephyra juga mempunyai produk kosmetik iaitu lipstik. Untuk kali ini zaza nak share 5 warna Ephyralips yang menjadi kesukaan zaza.

Kenapa Ephyralips menjadi pilihan zaza..?

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran
Antara 5 koleksi warna milik zaza.. cantikkan you all..

Ini kerana Ephyralips mempunyai kandungan Jojoba Oil dan Vitamin E yang dapat melembapkan dan merawat bibir kering. Paling zaza suka sebab senang nak cuci. Jadi bila zaza keluar kemana-mana dan bila nak solat, tambahan pula waktu tu nak cepat..so hanya guna tisu basah oles kan saja beberapa kali dah hilang. Tak perlu nak tonyoh kuat-kuat sampai bibir boleh terluka. Ephyralips juga ringan dan tidak berminyak.

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran

Harga pasaran Ephyralips pun murah RM30. Ini antara 5 warna kesukaan zaza iaitu Taffy Pink, Whisper Nude, Summer Blaze, Madly Brown dan Lolly Peach. Kelima-lima warna yang menjadi trend pilihan sekarang.

Ephyra mempunyai 10 warna kesemuanya..Yang berminat untuk membuat pembelian boleh whatsapp 0146620449. Koleksi warna lain boleh lihat di instagram @zaza_ephyra


SILKYGIRL

Brand yang memang terkenal sejak dulu lagi..zaza pun pengemar barangan Silkygirl terutamanya bedak dan lipstiknya. Ada beberapa koleksi warna lipstik yang jadi kegemaran zaza dan semestinya warna pink-pink dan nude.

Silkygirl ni banyak jenis lipstik dan salah satu yang gemar zaza beli adalah Matte Fever Lipscolor Balm ( dalam gambar batang hitam ). Lips jenis ini diperkaya dengan Minyak Bunga Calendula, Vitamin E dan juga Ekstrak Mulberry Putih. Ia juga bebas dari paraben.


Mempunyai 6 pilihan warna yang memang cantik. Lipstik Silkygirl boleh didapati di Watson.

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran

IN2IT

IN2IT..sememangnya semua sudah mengenali jenama ini. IN2IT juga merupakan jenama kegemaran zaza kerana selain kualitinya yang memang bagus, harganya pun murah.

Kandungannya diperbuat dari Luffa Seed Oil,Sea Grass dan juga mempunyai Vitamin E. Jenama IN2IT ini boleh didapati di Watson atau Guardian.

Tapi dekat tempat zaza lipstik ni selalu juga cepat habis..harga zaza dah lupa..

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran

TS BEAUTY

Ts Beauty dari TS Skin Solution merupakan jenama baru dan telah beberapa tahun di pasaran Malaysia.

TS mengeluarkan produk rangkaian set penjagaan wajah, minyak wangi dan terbaru adalah lipstik. Untuk pakai lipstik Ts ini, zaza suggest untuk pakai dulu pelembab bibir..

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran

4 Jenama Lipstik Yang Menjadi Kegemaran

Warnya yang pekat dan kering dibibir. Bertahan lama tanpa perlu rasa gelisah jika lipstik hilang ketika makan atau minum kerana ia kekal. Sesuai jika hadiri event-event tertentu.

Koleksi warna-warna dari Ts ini juga memang tip top dan banyak pilihan warna yang cukup memukau. Untuk membersihkan bibir setelah oles Ts lipstik ini hanya perlu gunakan tisu basah.

Dijual pada harga RM 29.90 sahaja. Lipstik Ts boleh dibeli melalui Instagram @tsbeauty_official

Apa pula lipstik kegemaran korang?


7 ulasan:

  1. Antara 4 jenis lipstick akak ada ephyra.memg best pakai...love sgt

    BalasPadam
  2. Kte suka pakai jns lip matte ni. N g 1 brand nyx. Pn best pakai n cntik

    BalasPadam
  3. TB taktau sangat jenama2 lipstick ni.. tapi sekarang ni macam ketara sangat orang suka dengan jenis lipstick yang macam celup dan sapu di bibir berbanding lipstick jenis stick.. kan zaza heee.

    BalasPadam
  4. Wawa pakai in2it je skrg klo kuo jalan2.. Kalau makeup cust bru guna yg lain2.. Hehe.. So far mmg ok... Yg lain xtry lg.. Nnti nk cubalah ..

    BalasPadam
  5. Menarik warna2 dia, Kalau makeup mesti bibir nmpk seksi

    BalasPadam
  6. nak try ephylips lah nanti..skang ni suka efek matte jordana or NYX

    BalasPadam
  7. huhu, liptik jenis matte mmg tahan lma dekat bibir eh, sush kdg2 liptik cepat pudar kaler..jenuh asik touch up je..hihi..

    BalasPadam