Khamis, Januari 11, 2018

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia. Perkahwinan adalah salah satu moment paling indah dalam hidup. Semestinya pasangan yang bakal berkahwin tentu mahukan majlis mereka berjalan dengan lancar. Namun baru-baru ini viral tentang pasangan pengantin yang ditipu wedding planner. Duit yang dikeluarkan habis begitu saja. Paling menyedihkan yang terjadi bila katering tak hadir pun masa majlis sedang berjalan. Zaza yang baca kisah pasangan ni pun turut bersimpati. Sudahnya keluarga pengantin  menanggung rugi dan malu..


The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia

Zaza ada ternampak siaran langsung temubual di TV Alhijrah mengenai topik Wedding Planner Penipu! Salah Siapa?. Dalam temubual ini salah seorang dari ahli Top Wedding Planner " The Wedding Heritage" menyarankan supaya bakal pengantin berfikir secara logik apabila membuat pemilihan mengenai pakej-pakej yang ditawarkan oleh mana-mana pihak berkaitan.

Kat sini zaza share sedikit video sedutan temubual tersebut.



Zaza juga sebenarnya tertarik dengan interview tentang Banglo kahwin atau Bungalow Wedding. Zaza ni bila dah tertarik tu memang suka dan terus google dan jumpa info mengenai The Wedding Heritage ni.

Jadi banyak perkongsian menarik mengenai mereka. Zaza tengok hasil gambar mereka dekat instagram @theweddingheritage_official dengan facebook The Wedding Heritage Bungalow pun memang tiptop. Dengan pelaminnya, dengan kateringnya..dengan gambar pengantinnya...Jeles betul tengok haha..lawa-lawa..

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia

Bila tengok hasil-hasil sentuhan dan perkhidmatan dari mereka ni..zaza pun teringin nak kahwin..heeee tapi itulah belum ada lagi jodoh datang. Mudah-mudahan lepas ni ada la kan..Insyaallah

THE WEDDING HERITAGE

The Wedding Heritage menawarkan sebuah pakej lengkap perkahwinan di sebuah banglo mewah dan ia merupakan pakej lengkap kahwin yang sangat berbaloi-baloi.

Maksudnya bila pengantin dah guna perkhidmatan mereka, semua persiapan termasuk busaha kahwin, pelamin, makanan, jurugambar dan lain-lain semua telah disediakan. Pengantin hanya bawa badan je..

Pakej lengkap kahwin 2018/2019 ni boleh dibuat di rumah sendiri atau dewan. Dan kalau anda nak tahu.. The Wedding Heritage dah pun ada 3 cawangan banglo kahwin di Ampang, Kota Damansara dan Putrajaya.

Mudah dan senang kan bila wedding vanue di banglo tambah pula pakej lengkap terbaik di KL dan Selangor. Pasti menjadi pilihan ramai bakal pengantin.

APA YANG MENARIK DI THE WEDDING HERITAGE BUNGALOW

1. Keselesaan

Di Wedding Heritage Bungalow ni segala kemudahan disediakan seperti bilik pengantin, surau, bilik rehat untuk keluarga dan tetamu. Ruang yang disediakan memang selesa dan sesuai digunakan jika ada bayi kecil untuk menyusu. Kemudahan lain juga ada untuk ahli keluarga seperti pemanas air, kelengkapan mandian, seterika, lebihan tilam dan lain-lain.

2. Kualiti

The Wedding Heritage mempunyai pengalaman penyediakan perkhidmatan perkahwinan hampir 20 tahun. Hasil-hasil mereka juga amat berkualiti dan ramai pelanggan berpuas hati.

3. Jurugambar Profesional

Bab gambar ia merupakan perkara penting dalam sesebuah majlis perkahwinan. Zaza terjatuh pulak dengan hasil-hasil gambar photographer official yang sngat cantik setanding photographer international. Malah anda juga akan dapat FREE album & Unlimited Photo Pendrive sekali.

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia
Hiasan sudut luar..

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia
Zaza suka tema wedding pengantin ni..konsep ada bunga2 dan pokok..

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia
Pelamin yang kelihatan mewah..memang lawa kan..

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia
Suasana tempat makanan dan hiasan yang memukau..
The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia
Memori indah pasangan pengantin di atas pelamin..

Bukan itu sahaja, banyak juga item free yang anda akan dapat. Memang syok gila la kan..Anda boleh tengok pakej lengkap kahwin yang ditawarkan dibawah ni..

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia
The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia
The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia
Anda juga tak perlu risau kalau ada budget sendiri sebab anda boleh request custom quotation. Jimat!

4. Kahwin Cuci Tangan

Ada juga bakal pengantin yang tidak cukup masa kerana komitmen dengan kerja dan ada juga yang tinggal di kawasan perumahan dimana mempunyai ruang yang sempit untuk melangsungkan majlis perkahwinan.

Jadi apabila bakal pengantin memilih untuk menggunakan perkhidmatan The Wedding Heritage ini, ia ibarat seperti " Kahwin Cuci Tangan " bagi pelanggan.

5. Trusted Wedding Planner

The Wedding Heritage antara wedding planner yang dipercayai dan memberikan perkhidmatan terbaik. Sudah ramai pelanggan mereka yang amat menyukai servis ditawarkan. Dan mereka juga berpuas hati. 


Zaza pasti ramai bakal pengantin happy kerana team The Wedding Heritage yang sangat membantu malah kredibiliti wedding planner yang sangat tinggi.


Antara komen pelanggan The Wedding Heritage

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia

The Wedding Heritage Bungalow Wedding Mewah Di Malaysia

Kebanyakan pengantin The Wedding Heritage ni ramai dikalangan bakal pengantin yang sibuk dan tak cukup masa seperti golongan professional, pilot, doktor, pramugari dan mereka yang tidak mempunyai ramai ahli keluarga untuk membantu menguruskan majlis.

Jadi kepada rakan-rakan dan juga pembaca yang tengah cari wedding vanue dan pakej lengkap kahwin 2018/2019 boleh book The Wedding Heritage "No 1 Bungalow Wedding Venue In Malaysia "

Maklumat lanjut anda boleh layari :

ATAU HUBUNGI TERUS TALIAN 016 562 9394



Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

19 ulasan:

  1. Loni senang kahwin tak pening nak urus apa ada pakej gini.. Yang penting kena ada duit yg cukup dulu hihihihi

    BalasPadam
  2. Ya Allah cantiknya pelamin2 tu. Gambar pun semua cantik dan memang nampak berkualiti hasilnya. Kira lengkap semua kalau amik pakej dgn TWH ni ye. Siap ada sediakan pakej banglo lg. Xyah pening2 nk berebut dewan bagai. Yg penting boleh ikut bajet kita kan.

    BalasPadam
  3. Untung pengantin zaman sekarang. Macam-macam package yang disediakan. Rasa macam nak sanding lagi sekali jer ☺☺

    BalasPadam
  4. Sekarang semakin banyak yang buat konsep pakej perkahwinan sehenti begini. Satu usaha yang bagus bagi memudahkan semua bakal pengantin dan mengelakkan penipuan.

    BalasPadam
  5. Lawa kan pelamin dia.Emi suka betul tengok TWH punya dekorasi. Haritu ada suggest dekat kakak emi yg nak kawen next month, pastu mak cakap tak payah nak buat kat tempat lain la, buat kat rumah sendiri je hahaha. Lagipun rasanya TWH tak cover wedding belah2 kelantan sana.

    BalasPadam
  6. sennag nak kawin sekarang..banyak pilihan bakal pengantin boleh buat..dahla murah

    BalasPadam
  7. Cantik tengok tema putih biru tu hehehehe tempat pun nampak luas dan kemas untung lah kalau ada bajet lebih boleh buat wedding mewah ini.

    BalasPadam
  8. Tulah. Takut jugak pasal wedding planner tipu2 nie. Dah lah hari paling penting dn bermakna. Uishhh. Banyak dengar feedback positif pasal the wedding heritage nie. Boleh lah consider as wedding planner for the big day.

    BalasPadam
  9. Cantik kan pelamin dan pakej yang disediakan.. untung orang sekarang, kerja kahwin dah jadi mudah. Siapkan duit aja.. ehehe..

    BalasPadam
  10. Waww cantik . Harga pun berbaloi dengan package yang dapat. Cantik gambar2 yang di tunjuk. Teringin nak tahu lebih lanjut.

    BalasPadam
  11. wow nampaknya super duper professional! most importantly, i think they provide one-stop services, you get almost everything from them. the place looks very elegant too!


    YourFinanceDoctor

    BalasPadam
  12. Bakal pengantin sekarang mudah dah kerja diorang. Semua ada cuma sediakan duit saja kan

    BalasPadam
  13. wah menarik ni. sekarang nak kahwin banyak dah tawarkan pakej macam ni hehehe

    BalasPadam
  14. Buat pengantin yang busy sangat dan tiada masa lansung nak fikri tentang persiapan majlis kahwin,Banglo kahwin ni sesuai sangat untuk mereka.. cuci tangan je semua dah siap!

    BalasPadam
  15. Beruntung org zaman skrg, semua mudah..semua org siapkan, janji ongkos kena adalah..hehehe. Nak dptkan package pun kena hati2 dn pilih dgn bijak sb takut tertipu aje

    BalasPadam
  16. Wah.. Senang kerja kita, tak yah kemas2 rumah untuk terima tetamu. Rumah banglo plak tu. Mesti besar dan selesa utk tetamu. Semoga zaza dipermudahkan bertemu jodoh yerr

    BalasPadam
  17. wahh,menarik jugak wed planner ni..

    BalasPadam
  18. Bagusla wedding heritage bungalow ni..zaman sekarang suma benda nak dipermudahkan..jimat masa..tenaga..takyah dah fikir khemah bagai..semua dah tersedia..

    BalasPadam
  19. Memudahkan bakal pengantin bila ada pakej lengkap macam ni. Tema majlis kahwin pulak memang wow sangat! Terbaiklah TWH :)

    BalasPadam