Selasa, Disember 12, 2017

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC. Bagi yang berdekatan Kuala Lumpur boleh la singgah menikmati menu-menu istimewa  di cawangan ke 42 Texas Chicken yang telah pun dibuka sejak 29 November lalu di KLCC.

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC

Bagi pembukaan cawangan baru kali ini, Texas Chicken telah menampilkan konsep baru  iaitu Tex Café sebagai jenama antarabangsa mereka.

Pelbagai menu menarik dihidangkan untuk orang ramai yang pastinya sedap dan servis penyediaan pantas dan persekitaran yang indah.

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC

Pembukaa cawangan ini juga merupakan satu lagi kejayaan buat Envictus International Holding selaku pemegang francais Texas Chicken di Malaysia.

Selain itu, Texas Chicken juga antara jenama yang kian meningkat naik dan menjadi pilihan ramai dalam pasaran.

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC

Texas Chicken juga turut memperkenalkan menu makanan baru seperti pencuci mulut yang manis. Kebiasaanya pencuci mulut sering diambil selepas makan makanan berat.

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC

Nikmati Sajian Enak Di Tex Café

Di Tex Café terdapat pelbagai jenis minuman sejuk dan panas. Antaranya seperti Hot Chocolate, Cappuccino Latte, Espresso dan banyak lain. Terdapat juga sajian seperti Muffin dan kek.

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC


Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC

Antara menu istimewa yang disediakan di Tex café adalah :

Double-breaded dan hand-battered (Original and Spicy) chicken
Scratch-made Honey-Butter Biscuits,
Mexicana Burger or Wrap
Jalapeno Cheese Bombers®

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC

Cawangan Texas Chicken Baru Dibuka Di KLCC

Sempena dengan pembukaan ini,  Tex Café turut mengajak anda untuk menikmati Chocolate Chip Biscuits terbaru pastinya cukup menyelerakan. Namun tawaran ini mempunyai tempoh masa yang terhad. Jadi cepat-cepatlah singgah ke Tex Café.

Texas Chicken @ Suria KLCC
LC-C06, Concourse Floor, Ramlee Mall, Suria KLCC
50088 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : 603-2856 8638
Waktu dibuka : 10 a.m. – 10 p.m (Isnin – Ahad)

Info lanjut mengenai Texas Chicken ini bolehlah melayari laman web :



Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

9 ulasan:

  1. pernah makan texas chicken.. sedap.. o.. dah ada jat klcc pulak yea. bole pi nti..

    BalasPadam
  2. Antara ayam goreng yang sedap selain kfc. heheh.

    BalasPadam
  3. tak pernh mkn sini..tgk menu ok la..boleh cuba

    BalasPadam
  4. Lepas ni boleh lepak kat Tex Cafe pekena kopi lak..

    BalasPadam
  5. Ayam goreng Texas ni sedap jugak sebenarnya :)

    BalasPadam
  6. Dlu pergi mana Tah pernah nak makan texas tapi yang lain nak makan makanan lain ... So klcc dah dekat dengan rumah boleh lah makan kat klcc je

    BalasPadam
  7. Wow Texas Chicken pun ada Cafe juga..
    Menarik, harus cuba..

    BalasPadam
  8. setakat ni, tak pernah rasa lagi.

    Tengok macam sedap aje.

    BalasPadam
  9. Menarik untuk dicuba. Boleh plan utk makan kat sini nnt kalau balik KL.

    BalasPadam