Khamis, November 09, 2017

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi. Pengambilan gula dalam kehidupan secara berlebihan tidak digalakkan. Ini kerana ia boleh mengundang beberapa masalah kepada kesihatan tubuh badan. Oleh sebab itu Pharmaniaga telah mengambil inisiatif memperkenalkan SweetRoyale Stevia Sweetener sebagai pemanis semulajadi bagi mengantikan gula.

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi

Apa itu Stevia?  Stevia sememangnya telah diketahui umum ia merupakan sejenis tumbuhan dan daunnya mempunyai rasa yang manis berbanding tebu ( tebu yang diproses dijadikan gula ). Stevia mengandungi kalori yang begitu rendah.  Stevia kini cukup popular dan mula menjadi pilihan ramai orang.

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi

SweetRoyale Stevia Sweetener  ini didatangkan di dalam sachet kecil dan berbentuk serbuk. Jadi amat mudah untuk dibawa kemana-mana. Dalam setiap kotak mengandungi 40 sachet.

Produk ini diadun dengan rapi menjadikan ia amat sesuai buat anda yang gemarkan rasa manis tanpa kalori. Pembuatannya juga dibuat oleh pakar-pakar yang diiktiraf dan melalui ujian makmal. Oleh itu SweetRoyale Stevia Sweetener sangat selamat digunakan di dalam minuman.

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi

Setiap 2  gram SweetRoyale Stevia Sweetener memberikan rasa manis ibarat seperti 2 sudu teh gula dan boleh digunakan dalam apa jua minuman yang anda suka.

Antara kandungan bahan yang digunakan dalam SweetRoyale Stevia Sweetener adalah seperti  Eryhritol, Xylitol, Stevia, Agen Anti Pergerakan sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan dan Oligofruktosa.

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi

SweetRoyale Stevia Sweetener ini juga telah disahkan HALAL oleh pihak JAKIM.

Amaran ** Penggunaan berlebihan boleh menyebabkan kesan laksatif

Oleh itu saranan penggunakan hanya perlu gunakan satu sachet pemanis SweetRoyal ke dalam setiap cawan minuman anda.

Harga sekotak SweetRoyale Stevia Sweetener :
 RM17.00 - di outlet ( harga bergantung pada promosi atau event )
RM15.90 pembelian online ( tak termasuk kos penghantaran )

Sweet Royale Stevia Pemanis Semulajadi

Bagi anda yang ingin mendapatkan SweetRoyale Stevia Sweetener ini boleh dapatkan di seluruh Farmasi RoyalPharma. Bagi pembelian online boleh terus di website berikut :

RoyalePharma : https://goo.gl/Z6qvUb



Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

4 ulasan:

  1. best ke pemanis ni.. boleh cuba nanti ni

    BalasPadam
  2. Senang betul bila stevia dah dibuat dalam packaging dan struktur macam ni. Selama ni kan liquid

    BalasPadam
  3. Menarik buat packaging macam ni. Stevia memang bagus untuk kesihatan ^__^

    BalasPadam
  4. Best stevia sweetroyale ni..harga pun berpatutan

    BalasPadam