Khamis, November 02, 2017

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic. Assalamualaikum..hi all…sebenarnya kan orang perempuan ni memang sentiasa nak kelihatan wangi dan cantik sentiasa terutama badan. So kadang tu mesti rasa “ aku nak pakai produk apa ye untuk bagi badan sentiasa wangi,bersih dan cantik’.

So kali ni zaza nak share la dengan korang semua satu rangkaian produk yang korang boleh gunakan iaitu produk penjagaan badan dari ASIANIC.

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Zaza sendiri pun dah cuba tau produk Asianic ni..disebabkan zaza dah cuba ni la zaza nak suggest kat korang semua menggunakan produk ini juga.

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Asianic kalau ada yang masih tak kenal tak apa, zaza jelaskan sikit okey.. Asianic  merupakan jenama produk penjagaan diri yang amat sesuai sekali untuk seisi keluarga. So selain perempuan, lelaki pun boleh pakai.



Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Asianic mempunyai rangkaian produk seperti krim mandian, skrub badan dan juga losyen. Terdapat dua bauan iaitu bauan Bunga Sakura ( Cherry Blossom ) dan bauan Susu Beras ( rice milk ).

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Ia diformulasikan dari estrak Bunga Sakura dan Susu beras dengan menggabungkan bahan-bahan lain yang terpilih seperti daun Lidah Buaya dan Akar Kayu manis. Dengan bahan-bahan inilah ia dapat membantu menanggalkan lapisan kulit mati secara lembut dan berkesan. Ia juga membuatkan kulit korang akan sentiasa lembut, cerah dan muda.

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Yang zaza pakai  sekarang ni adalah bauan Bunga Sakura. Sangat wangi dan bau pun tahan lama.
Bagi yang suka buat Spa kat rumah tu..Asianic adalah produk yang sesuai sekali dan menjadi pilihan terbaik. Korang boleh pakai mengikut kesesuaian waktu.. Bauannya yang begitu harum dapat memberikan kesegaran dan membantu agar sentiasa kelihatan yakin walau berada dimana pun sepanjang hari.

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Selain dari itu, korang dapat menjimatkan masa, duit dan tenaga untuk menunggu di Spa kerana produk Asianic ni pilihan yang begitu ekonomikal untuk semua.

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic

Nak tahu tak.. produk Asianic ni juga setanding dengan produk antarabangsa seperti yang terdapat dipasaran sekarang. Sudahlah harganya pun murah.

Bagi korang yang nak merasai sendiri produk penjagaan badan dari Asianic ni boleh dapatkan dengan harga mampu milik. Sebab setiap produk dijual dengan harga antara RM12.90 hingga RM18.90 je setiap satu.. perghh murah gilakan? Tak sampai RM20 ringit pun untuk satu produk.

Rutin Penjagaan Badan Dengan Produk Asianic
Selain harga yang murah dan mudah didapati, Asianic mempunyai kelulusan KKM dan semestinya disahkan HALAL. Selamat digunakan. Jadi tak perlu korang nak ragu-ragu kerana Asianic merupakan rangkaian produk yang Halal yang pertama seumpanya di Malaysia.

Untuk korang yang nak dapatkan produk ini boleh la berkunjung di semua pasaraya besar di Malaysia seperti Aeon Big, Aeon Wellness, Giant, Guardian, Tesco, Farmasi dan kedai-kedai runcit di seluruh Malaysia.

Bagi yang ingin mendapatkannya secara online bolehlah membuat pembelian di laman AladdinStreet.com, Lazada, Zoomall, 11 Street, Shopee, coopmall.my. Atau terus order di :

Facebook : Asianic Halal


Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

5 ulasan:

  1. lawa packaging dia..match dengan tudung zaza hihi

    BalasPadam
  2. Packaging tu memang attractive sangat, harga murah mampu milik dan setanding pasaran luar ni baguslah

    BalasPadam
  3. cantiklah packaging dia sebab warna pink..hehe mesti best pakai produk ni.

    BalasPadam
  4. Memg best, produk asianic ni..nad pernh guna..wangi

    BalasPadam