Ahad, November 12, 2017

FFBC 3D Mascara Melentikkan Bulu Mata Mudah Dicuci

FFBC 3D Mascara Melentikkan Bulu Mata Mudah Dicuci.  Assalamualaikum dan hi semua, selain foundation dan alatan makeup lain zaza amat suka membeli mascara. Tapi zaza agak tak tak reti nak cari mascara yang senang nak cuci. Sebab tu lah kalau beli je, zaza main bedal je.. janji ada mascara..hehe

 FFBC 3D Mascara Melentikkan Bulu Mata Mudah Dicuci

Tapi kan, zaza ada test beberapa kali guna satu jenama mascara ni iaitu FFBC 3D Mascara keluaran tempatan. Mascara ni bagi zaza kualiti dia ok  sebab zaza try guna dan bila nak cuci guna tisu basah sangat mudah ditanggalkan. Ia berbeza dengan beberapa mascara yang zaza ada yang mana zaza kena tarik-tarik mascara yang melekat pada bulu mata sehingga bersih.

 FFBC 3D Mascara Melentikkan Bulu Mata Mudah Dicuci

Dan apa yang buat zaza suka sebab ia tak comot dan membuatkan bulu mata zaza kelihatan lebih melentik.

FFBC 3D Mascara ini diperbuat daripada bahan-bahan seperti Vitamin E, Camellia Sinensis Leaf Extract ( Green Tea ) dan  Aloe Barbadensis Leaf Extract.

 FFBC 3D Mascara Melentikkan Bulu Mata Mudah Dicuci


Selain mudah dibersihkan dan tidak comot, FFBC 3D Mascara ini juga mempunyai beberapa keistimewaan lain seperti :

Tidak mempunyai kesan panda bila ditanggalkan, jadi tak perlu nak pakai makeup remover
Ianya waterproof
Bila berpeluh, ia tak jatuh
Paling best bila pakai lentik, tebal dan panjang

 FFBC 3D Mascara Melentikkan Bulu Mata Mudah Dicuci

 FFBC 3D Mascara Melentikkan Bulu Mata Mudah Dicuci


Harga 1 Pcs Mascara  :

RM40 SM / RM45 SS
Harga tidak termasuk postage ( postage RM7 untuk SM dan SS )

Harga PROMO ( Selagi Stok Masih Ada )
3 PCS : RM100
Percuma penghantaran SM dan SS

Bagi yang ingin membuat pembelian dan pertanyaan
 boleh mengikuti mereka di :

Instagram : @ff.beautycosmetic
Whatsapp : +6 013 949 0432


Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

6 ulasan:

  1. Wahh best besttt... ena pun tengah nak topup mascara ni, dah habis. Boleh cuba try test yang ni pula

    BalasPadam
  2. Fiza jarang pakai mascara sebab bulu mata pendek macam tak nampak sangat kalau pakai pun..huhu

    BalasPadam
  3. Nampak best maskara ni..lentik bulu mata..harga pun murah..

    BalasPadam
  4. Saya sampai sekarang tak berapa nak reti pakai mascara nih

    BalasPadam
  5. Mascara mmg wajib pakai..hehe.. sis pon cerewet kalau beli maskara.. nk yg senang cuci..

    BalasPadam