Jumaat, Disember 08, 2017

Body Dream Coco Perasa Coklat Bantu Kuruskan Badan

Body Dream Coco Perasa Coklat Bantu Kuruskan Badan. Assalamualaikum, hi all..bentuk badan yang cantik dan ideal memang idaman orang perempuan. Siapa tak nak bentuk badan yang menarik ala-ala seperti Kila Fairy. Zaza tengok pun Kila Fairy semakin cantik sekarang. Rupanya Kila Fairy amalkan minum Body Dream Coco - S untuk kekal langsing.

Body Dream Coco Perasa Coklat Bantu Kuruskan Badan

So zaza pun cuba  juga la minum beberapa paket Body Dream Coco - S ni.. sedap sebab nak tau tak..first time minuman untuk kurus berperisa coklat.. kalau sebelum ni banyak minuman perisa buah-buah seperti epal.. kali ni rasa coklat yang enak dan zaza pun suka.

BODY DREAM COCO – S KURUSKAN BADAN

Body Dream Coco - S merupakan minuman untuk kekal langsing dan berkesan dalam menurunkan berat badan. So bila minum dan amalkan selalu ia dapat mengurangkan lemak pada perut, peha, lengan dan muka.

Body Dream Coco Perasa Coklat Bantu Kuruskan Badan

Selain dapat mengurangkan lemak, Body Dream ni dapat menegangkan kulit yang kendur dan mengurangkan selulit.

Bagi yang ada perut buncit pun boleh juga try minuman coco ni.. satu lagi macam zaza kan jenis kuat makan dan banyak kali..patut lah berat zaza pun makin naik sebab asyik nak melantak je..so kalau korang pun ada masalah sama macam zaza dan cuba untuk mengawal selera makan, minuman Body Dream ni pilihan yang bagus. Bagi mendapatkan kesan yang baik, memang kena amalkan la selalu pengambilannya.

Pada yang letih-letih elok juga ambil sepeket Body Dream sebab ia memberikan tenaga.

Body Dream Coco Perasa Coklat Bantu Kuruskan Badan

Antara kandungan bahan yang terdapat dalam Body Dream Coco - S ini ialah seperti Swiss Cocoa, Flaxseed, Ekstrak biji anggur dan Garnicia Cambogia. Rujuk gambar dibawah untuk setiap fungsi bahan tersebut.


Body Dream Coco Perasa Coklat Bantu Kuruskan Badan

SIAPA YANG BOLEH MINUM BODY DREAM COCO – S INI..

Body Dream Coco – S sesuai diambil untuk :
Ibu yang menyusukan anak
Mereka yang nak turunkan berat badan

Minuman Body DreamCoco - S ini bukanlah ubat jadi ia tidak mempunyai kesan sampingan.

Body Dream Coco Perasa Coklat Bantu Kuruskan Badan

CARA PENGAMBILAN BODY DREAM COCO – S

1. Sehari ambil 1 sachet sahaja  dan tidak perlu lebih kerana ia akan menganggu sistem badan
2. Minum 1 sachet Body Dream Coco – S ini selepas sarapan berat dan bancuh menggunakan air suam sebanyak 150ml-200ml.
3. Jika anda yang ada tekanan darah rendah, seeloknya ambil separuh sachet sahaja dengan 150ml air suam selepas sarapan
4. Pastikan anda minum air putih secukupnya dan ibu yang sedang menyusukan bayi 1 bulan juga boleh mengamalkan Body Dream Coco – S ini.

Body Dream Coco Perasa Coklat Bantu Kuruskan Badan

Bagi anda yang nak lihat testimoni pengguna yang telah berhasil menurunkan berat badan boleh rujuk di Instagram @kurus_sihat.co

Harga Body Dream Coco - S
1 Kotak : RM95
2 Kotak : RM180 ( pembelian 2 kotak percuma shaker )

Bagi yang ingin membuat pembelian boleh layari :

Instagram : @kurus_sihat.co
Whatsapp : 013 460 6035 ( EMMA )



Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

1 ulasan:

  1. Suka nya kalau nak kurus tapi makan body dream coco yang sedap ni.. tak perlu lagi nak makan yang pahit-pahit punya suplemen untuk kurus kan.. huhu

    BalasPadam