Jumaat, September 01, 2017

Rose Face Serum Zeeta - Cara Hilangkan Parut Jerawat

ROSE FACE SERUM ZEETA | Cara Hilangkan Parut Jerawat 2017. Assalamualaikum... stressnya rasa bila tengok muka penuh dengan jerawat dan bekas parut jerawat. Terasa nak tonyoh je muka di dengan berus dawai bagi tertanggal semua… Dulu  zaza pun pernah alami masalah macam tu. Nak pula degil sebab suka picit jerawat dengan kuku. Sekali habis pipi dan dahi dipenuhi dengan parut hitam. Rasa menyesal pun ada emmm… Jadi bagaimana nak hilangkan parut jerawat tu?

Zaza ada terbaca satu cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat iaitu menggunakan ROSE FACE SERUM ZEETA

Sebenarnya selain jerawat dan parut, pemakaian serum juga amat baik untuk penjagaan kulit muka yang sihat. Muka yang tak bermaya dan kusam, yang ada mata panda bawah mata, garis halus memang eloklah cuba pakai Rose Face Serum Zeeta ni.

Apa yang bestnya tentang Rose Face Serum Zeeta ni? Haa..nak tahu tentang produk Rose Face Serum Zeeta ni jom teruskan membaca info yang zaza nak kongsikan kepada anda semua.

ROSE FACE SERUM ZEETA | CARA HILANGKAN PARUT JERAWAT 2017

ROSE FACE SERUM ZEETA

Rose Face Serum Zeeta adalah serum berasaskan Rose Organik No.1 di Malaysia. Serum ini tidak melekit dan berasa sejuk apabila disembur pada muka. Uniknya Rose Face Serum Zeeta ini kerana didatangkan dalam botol menggunakan cara semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari. Serum ini diperbuat daripada 100% bunga Rose Organik dan juga Rose Merah.

Umum mengetahui bunga Rose banyak digunakan dalam produk kecantikan kerana bunga Rose memiliki banyak khasiat untuk kulit muka selain baunya yang harum.

Rose Face Serum Zeeta diperbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah meresap ke dalam kulit dengan teknologi 30,000 iu dalam Vitamin E Oil. Hasil teknologi ini juga memberikan kesan positif kepada kulit muka dengan selamat dan cepat.

Diperbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah meresap ke dalam kulit dengan teknologi 30,000 iu dalam Vitamin E Oil.Hasil teknologi ini juga memberikan kesan positif kepada kulit muka sekaligus ia merupakan cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat.


KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN ROSE FACE SERUM ZEETA

Digalakkan untuk menggunakan Rose Face Serum Zeeta secara berterusan kerana banyak kelebihan yang ada pada serum ini. Antaranya ialah :

1. Ia mengandungi Vitamin E, Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk   melindungi kulit dari kesan cahaya matahri
2. Semburan yang halus untuk serapan maksimun menyamai teknologi nano
3. Mengandungi Vitamin E  30,000 iu yang amat baik untuk kulit
4. Serum semburan No.1 yang tidak meleleh dan tidak melekit
5. Parut jerawat hilang seawal 7 hari

Wow..bestkan bila dah tahu banyak tentang kelebihan Rose Face Zeeta Serum ni..

ROSE FACE SERUM ZEETA | CARA HILANGKAN PARUT JERAWAT 2017

4 NUTRISI YANG TERDAPAT DALAM ROSE FACE SERUM ZEETA

Antara 4 Nutrisi yang ada dalam Rose Face Serum Zeeta adalah

1. Vitamin E
Vitamin E berfungsi untuk menghalang kotoran dan radikal bebas dari udara. Ia juga disebut sebagai anti oxidant sekaligus dapat melambatkan proses penuaan pada kulit muka.

2. Vitamin C
Vitamin C pula mempunyai peranan dalam mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan collagen, molekul penting untuk kulit yang sihat. Jika kita makan ataupun kita sapu Vitamin C pada kulit ia memang dapat merangsang kulit menghasilakn collagen. Vitamin C juga dapat merawat ultraviolet (uv ). UV ini lah yang merosakkan kulit muka yang dinamakan sebagai photodamage.  Jadi zaza suggest sangat korang pakai Rose face Serum Zeeta ini.

ROSE FACE SERUM ZEETA | CARA HILANGKAN PARUT JERAWAT 2017

3. Omega 3
Sememangnya kulit muka amat memerlukan fatty acid seperti omega 3. Ia bertujuan untuk mengekalkan kelembapan, menormalkan pengeluaran minyak dan mengekalkan keanjalan kulit wajah. Omega 3 juga penting untuk melindungi kulit dari photodamage dan kesan sunburn. Kesan sunburn ini dipanggil “inflammatory skin response” sebagai contoh kesan kulit seperti terkena minyak panas

4. Omega 6
Omega 6 sangat kaya dengan linoleic acid. Ia ringan dan nipis rasa minyakknya. Ia berfungsi untuk menyuburkan kulit. Selain itu Omega 6 juga berfungsi untuk mengekalkan kulit sebagai pelindung muka dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas.

Inilah 4 Nutrisi dan fungsinya yang mana Rose Face Serum Zeeta ini diformulasikan. Apabila sembur je, ia tidak meleleh dan smooth je dan perlahan meresap ke muka. Yang best ia tak melekit lah.

ROSE FACE SERUM ZEETA | CARA HILANGKAN PARUT JERAWAT 2017


CARA PAKAI ROSE FACE SERUM ZEETA

Caranya amat mudah..apa yang perlu adalah semburkan saja Rose Face Serum Zeeta ini dimuka di waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. Lakukan 2 kali sehari. Boleh juga disembur sebelum dan selepas makeup untuk mengekalkan solekan agar tahan lama

Semestinya ROSE FACE SERUM ZEETA adalah produk terbaik untuk menghilangkan jeragat 2017  dan juga produk terbaik untuk menghilangkan parut jerawat 2017.

Bagi anda yang menghadapi masalah yang dinyatakan cubalah menggunakan Rose Face Serum Zeeta, insyaallah ini adalah cara hilangkan jeragat paling berkesan jika digunakan secara konsisten.

ROSE FACE SERUM ZEETA | CARA HILANGKAN PARUT JERAWAT 2017

TESTIMONI ROSE FACE SERUM ZEETA

Berikut adalah beberapa Testimoni Rose Face Serum Zeeta
HARGA ROSE FACE SERUM ZEETA

Sebotol RM50 sahaja tidak termasuk postage.
Tahan selama 2 bulan bergantung kepada kekerapan pengguna.

ROSE FACE SERUM ZEETA | CARA HILANGKAN PARUT JERAWAT 2017

Untuk tempahan dan maklumat lanjut layari:

Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram: @zeetaofficial
Whatsapp untuk order: 019-2209069


Keyword:


Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

7 ulasan:

  1. Wah, zeeta ade serum baru..bestnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubalah nad..harga pun rm50 je sebotol

      Padam
  2. Semoga bertambah ler seri si pemakai rose face serum zeeta nih nanti...

    BalasPadam
  3. Mudah sgt pakai rose face serum zeeta ni, spray² ja dah cantik eh! tak melekit

    BalasPadam