Jumaat, September 29, 2017

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink. Hi everyone.. apa khabar  korang semua.. sebenarnya zaza agak lupa jenis kasut yang zaza pakai ni..sebab kasut ni hampir sebulan juga nak sampai dekat zaza. So status tentang kasut ni pun dah clear dari account shopping zaza tu..that why zaza lupa nama kasut ni..but zaza namakan dia kasut sandal tumit tinggi blink-blink..ok kot?

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink



Cantikkan? yeahh.. zaza suka sebab macam ada blink-blink tu.. nampak mahal je kan..sebenarnya zaza dapat pun dibawah harga RM50 je untuk sepasang kasut ni. Kasut ni zaza pilih sebab dapat gift kredit percuma dari laman membeli belah dekat SgShop Malaysia. Selain kasut ada lagi beg tangan dan beg makeup.

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink

But zaza nak share pasal kasut sebab sekarang zaza jadi macam gila dengan kasut pula. Perempuan kan..selain makeup, kasut pun jadi koleksi..zaza jarang pakai kasut tumit tinggi.. biasa zaza pakai kasut jenis flat je.. sebab zaza tak pakai kasut tumit tinggi zaza pernah terseliuh.. hmm terpeleot zaza sebut bila berjalan.. lagi memalukan time tengah berjalan dekat orang ramai.. terus zaza stop pakai haha..

But now.. zaza dah mula ok pakai kasut tumit tinggi...dan sebab tu jugalah zaza memiliki kasut ni..

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink

Memandangkan kasut jenis zaza ni dah tak ada lagi.. so zaza share pilihan kasut lain yang design hampir sama.. yang pasti semuanya murah dibawah RM50..

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink

So kat mana untuk beli kasut macam ni? korang boleh dapatkan kasut-kasut ni dan pelbagai lagi barangan lain dekat SGshop Malaysia

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink

Kasut Sandal Tumit Tinggi Blink Blink

Info Tentang SGshop Malaysia :

SGshop merupakan website yang menjual barangan dari Cina dan beroperasi di Malaysia. Terdapat pelbagai jenis barangan yang ditawarkan dengan harga dari yang murah dan mahal. So ikut pada keperluan korang lah nak membeli.. Antara barangan seperti pakaian, aksesori, bag, kasut, barangan rumah, barangan dapur, barangan elektrik, dan banyak lagi. Setiap pesanan akan dikenakan cas penghantaran dari Cina ke Malaysia. Ada beberapa pilihan servis penghantaran korang boleh pilih.. Melalui jalan laut dan udara. Nak murah dan paling murah adalah jalan laut.. dan penghantaran biasa dalam tempoh sebulan... so kena bersabarlah..

Info lebih tentang SGshop korang boleh lah reseach sendiri..banyak info-info boleh didapati di internet.

Bagi yang nak daftar  akaun SGshop boleh daftar di >>> DAFTAR SEKARANG 



Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

8 ulasan:

  1. k.el pun dulu ada anak stop sat pakai heel..n skrg dah mula pakai..sbb anak2 dah besar hihi

    BalasPadam
  2. comel kasut tumit tinggi.. lama dah tak pakai sebab kes terpeleot jugak la jadi takut nak pakai

    BalasPadam
  3. comelnya.

    geram tengok yg ada mutiara tu.

    BalasPadam
  4. cantiknyaaa kasuttt ni! tapi betumit, ena tak sesuai bertumit. Huaaaaa.

    BalasPadam
  5. MasyaAllah, cantik2 kasutnya. Boleh buat rambang mata ni

    BalasPadam
  6. lawanya kasut, boleh simpan utk pakai dinner ke, kahwin ke kan..

    BalasPadam
  7. Cantik rekaan ni.

    Nak register lah ..

    BalasPadam
  8. Eh serious lawa, mmg tak nampak macam bawah rm50 pun. Btw pandai zaza main color utk eyeshadow tu, lawa. Emi paling tak reti nak play around dgn color bila tang eyeshadow.

    BalasPadam