Selasa, September 26, 2017

ShopBack Malaysia | Anda Shopping Online Anda Dapat Cashback Semula

ShopBack Malaysia | Anda Shopping Online Anda Dapat Cashback Semula. Shopping online masa kini sudah menjadi sebahagian dari kehidupan orang ramai di seluruh dunia. Zaza juga antara salah seorang yang gemar membuat pembelian atas talian memandangkan bandar agak jauh sedikit dari tempat tinggal zaza.

Namun baru-baru ini zaza telah diperkenalkan oleh rakan apabila mereka berkongsi tentang ShopBack Malaysia dimana ia sebuah website yang menawarkan diskaun semasa pembelian dan memberi cashback semula kepada pembeli.

Shopback Malaysia | Anda Shopping Online Anda Dapat Cashback Semula

Terdapat banyak laman beli belah yang ditawarkan apabila anda menggunakan ShopBack Malaysia. Antaranya seperti  Zalora, Lazada, Forever 21 Malaysia, Adidas MY, Photobook Malaysia, Fave dan banyak lagi.

Selain itu, ada juga ditawarkan 9.9 Rewards Day untuk anda.


Pejabat ShopBack yang beroperasi di Singapura kini telah pun berkembang  di Malaysia, India, Indonesia, Filipina, Taiwan dan Amerika Syarikat.

Selain diskaun pembeli akan mendapat cashback semula. Bagaimana caranya?

Untuk pembaca semua, bagi anda yang ingin mendapatkan cashback mudah sahaja. Apa yang perlu anda buat adalah hanya membuka laman website ShopBack Malaysia, kemudian pilih tempat shopping yang anda mahukan seperti yang zaza sebutkan dalam senarai laman beli belah di atas.
Kemudian cashback akan dimasukkan ke dalam akaun ShopBack anda dalam tempoh 48 jam.

Anda boleh ikuti cara di bawah :

1. Buka laman ShopBack Malaysia.  Sign Up terlebih dahulu dan log masuk.
2. Kemudian pilih laman beli belah yang anda mahu. Contohnya zaza memilih Lazada

Shopback Malaysia | Anda Shopping Online Anda Dapat Cashback Semula

3. Setelah itu akan keluar tetingkap seperti diatas dan tekan “Active Cashback”
4. Akan muncul tetingkap dibawah dengan menunjukkan berapa  %  cashback akan anda terima. Kemudian membelilah seperti biasa.

Shopback Malaysia | Anda Shopping Online Anda Dapat Cashback Semula

Zaza kini dalam wishlist  untuk membeli  Dslr Nikon D5300 di Lazada untuk tujuan fotografi. Jadi apabila zaza membelinya nanti, dalam tempoh 48 jam zaza akan menyemak kembali account ShopBack zaza untuk melihat cashback yang diterima

Shopback Malaysia | Anda Shopping Online Anda Dapat Cashback Semula

Bagi anda yang masih belum memahami boleh rujuk video di bawah :


Sangat mudah sebenarnya. Siapa tak seronok apabila shopping online menggunakan ShopBack, anda akan dapat semula cashback. Memang berbaloi.

Jadi apa lagi, daftar segera akaun anda di sini >>  DAFTAR SHOPBACK SEKARANG

Maklumat lanjut anda boleh melayari :




Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

6 ulasan:

  1. Best shopping sambil kumpul cashback dekat shopback ni

    BalasPadam
  2. terimakasih atas informasinya, jangan lupa kunjungi kami di http://blackwaletfacialsoap.com/sabun-bekas-jerawat/

    BalasPadam
  3. boleh la shopping dkt sini pula.tq utk info

    BalasPadam
  4. Emi dah lama register shopback ni, malangnya asyik lupa nak guna bila shopping at lazada/zalora. Rasa mcm rugi gila kot. Selalu dah shopping baru ingat. Sobss

    BalasPadam