Thursday, June 08, 2017

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design. Dah 3 tahun lamanya zaza buat sambilan menerima tempahan cetak kad bisnes. Syukur kerana rezeki berterusan Allah beri. Paling seronok setakat ni customer semua berpuas hati. Selain cetak kad bisnes..zaza juga mengambil tempahan design ( design sahaja ) seperti banner, bunting, flyer, kad kahwin design dan lain-lain design jika perlu.

Prinsip zaza.. jika kad bisnes tidak diterima dalam tempoh seminggu, zaza akan pulangkan semula duit pada customer. Tapi jika sampai selepas seminggu boleh membuat pembayaran semula. Sekiranya ada masalah penghantaran dari pihak kilang cetak kebiasaannya akan lewat sehari.

Sekian lama zaza tak update tempahan kad dari customer dekat blog. Zaza banyak aktif update dekat facebook personal je hasil-hasil design kad.

Sebahagian hasil cetakan kad yang telah customer terima.

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design


Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Dan banyak lagi..buat masa ni zaza cetak menggunakan material PAPER ART CARD + MATT LAMINATION. Standart yang biasa ramai guna.

Anda yang berminat nak tempah boleh boleh tinggalkan  message dekat Facebook Page zaza https://www.facebook.com/zazaimandotcom/ dan zaza akan add secara personal untuk perbincangan okeyy..




Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

3 comments:

  1. kalau yg ada business ni mmg inilah peluang untuk order byk2... kira murah ni.

    ReplyDelete
  2. kalau nak buat kad blogger pun boleh kan..tak ada lagi kad blogger.bisnes?belum berbisnes lg

    ReplyDelete