Sunday, April 09, 2017

Tempah Cincin Ukir Nama Perak Bersadur Emas Di Asiasilver

Tempah Cincin Ukir Nama Perak Bersadur Emas Di Asiasilver. Assalamualaikum.. akhirnya telah selamat sampai ke tangan zaza cincin ukir nama Perak bersadur emas.  Comelkan. Semestinya cincin ukir nama kini telah menarik ramai wanita untuk memiliknya.

Sebelum tu, sedikit info tentang di mana cincin ini dibuat di ASIASILVER iaitu sebuah kedai yang menjual cincin ukir nama yang terletak di Negeri Kelantan. Negeri kelahiran zaza.

Selain Cincin Ukir Nama.. ASIASILVER juga menawarkan  beberapa produk lain yang mendapat permintaan tinggi antaranya Rantai leher pelbagai design, Rantai tangan, Gelang, Subang, Rantai kaki, Brooch, Butang baju melayu, Neck Tie Klip,Keychain, Loket dan lain-lain.

Tempah Cincin Ukir Nama Perak Bersadur Emas Di Asiasilver
Jenis design yang menjadi kesukaan zaza

Tempah Cincin Ukir Nama Perak Bersadur Emas Di Asiasilver

Beberapa rakan di laman sosial zaza ada bertanya tentang cincin ini..So ada yang zaza dah terangkan..Tapi buat pembaca blog..tentunya terasa juga ingin memiliki kan..

Cincin Ukir Nama ini boleh custome made dan ada juga pre order mengikut citarasa dan design sendiri.

Tempah Cincin Ukir Nama Perak Bersadur Emas Di Asiasilver

Tempah Cincin Ukir Nama Perak Bersadur Emas Di Asiasilver
Zaza mengayakan cincin ukir nama sendiri

Tempah Cincin Ukir Nama Perak Bersadur Emas Di Asiasilver
Hafiz Hamidun di Booth Asiasilver

Bagi yang tinggal jauh dan nak menempah, boleh juga dibuat secara online. Jangan risau ASIASILVER menawarkan pkhidmatan yang terbaik buat anda dan dipercayai..

Malah ASIASILVER juga pernah terlibat dalam pelbagai acara dan booth jualan seperti Timur Fest, Wedding Fest, Meriah Raya Bazaar dan banyak lagi


INFO PENUH MENGENAI CINCIN UKIR NAMA
BOLEH BACA DI LINK DIBAWAH

KLIK



Untuk membuat tempahan atau ada sebarang pertanyaan, boleh terus menghubungi ASIASILVER di

ASIASILVER, 
G-L1-22, Ground Floor, Bazaar Tuan Padang,
Lot 962, Seksyen11, 15000 Kota Bharu, Kelantan.
Facebook : Asia Silver Shop
WhatsApp : 016 940 3330


Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

6 comments:

  1. pernah usha2 jugak cincin dekat sini.. memang cantik2 ^^


    done follow sini :D
    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete
  2. macam menarik je tu boleh tempah online lagi tu..

    ReplyDelete
  3. Wau zaza... Bestnya... Dulu pernah buat ukiran nama tapi untuk rantai... Sekarang dah ada cincin ye... Bestnya...teringin nak ada jugak...

    ReplyDelete
  4. nad buatkan fariza punya rantai..hehee

    ReplyDelete