Sunday, March 05, 2017

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle | Nikmati Wafer Aiskrim

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim. Assalamualaikum..waktu petang bila tiba waktu cuti dan ada kerja-kerja yang memerlukan zaza mengambil gambar..so port paling zaza suka lepak adalah dekat butik cafe Cabuudle. Sambil-sambil buat kerja sambil dapat nikmati menu-menu serta minuman yang dijual..

Kali ni zaza nikmati Wafer Aiskrim dan Durian Crepe sebagai menu petang zaza..next time jika ada menu baru zaza nak try jugak.

Wafer Aiskrim ni dijual dengan harga RM5 je..durian crepe pula seketul RM2.00

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim
Hidangan ringkas dan santai di waktu petang..

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim

Selain wafer aiskrim dan durian crepe, ada lagi menu lain seperti cream puff, kuih tart,cheese kek dan beberapa makanan terpilih. Minuman pula ada cappucino, green tea, red tea, air mango, air apple, mocha, hazelnut dan lain-lain. Harga minuman bermula dengan harga RM2.50 ke atas.

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim
Mini cafe cabuudle..

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim
 Rasa durian yang aummm..zaza memang hantu durian

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim

Antara barangan terkini yang ada di Cabuudle adalah seperti barangan produk kesihatan, produk-produk muka, barangan makeup seperti lipstik, berus makeup, foundation dan lain-lain. Juga ada minyak wangi pelbagai jenama serendah RM10 mengikut jenama. Minyak wangi Dexandra pun ada juga tau..

Barangan makanan lain yang ada seperti Samyang Ramen, Biskut Gery Saluut Malkis yang tengah popular sekarang ni..Pes Laksa Sarawak, Kuih Kapit, Maruku Campur, Caramel Crunchy, Keropok Ketam Ranggup dan beberapa lagi.. 

Cabuudle juga selalu buat sales. So rajin-rajinlah follow Instagram +Cabuudle Boutique & Cafe 

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim
Muka kenyang bekal wafer aiskrim dengan durian crepe dua ketul..

Lepak Di Butik Cafe Cabuudle |  Nikmati Wafer Aiskrim
Bersama Kak Ika Jessica pemilik Cabuudle

Ok..ini lah sedikit ringkasan aktiviti zaza dekat Cabuudle. Apa pun thanks Kak Ika sebab bagi zaza buat kerja kat sini..

Sesiapa berdekatan atau ada datang ke Bandar Seri Jempol..boleh la singgah Cabuudle Boutique & Cafe

 Cabuudle Boutique & Cafe
Alamat L No 267, Tingkat Atas, Pusat Perniagaan Serting Utama,
72120 Bandar Seri Jempol, Negeri Sembilan

Di buka
Isnin - Jummat : Jam 11.00 pagi sehingga 8.00 Malam
Sabtu : Jam 11.00 pagi - 5.00 Petang
Ahad : Cuti




I'm zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a placa where i want to share all the things i love to you... For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

4 comments:

  1. Menu yang menarik .sesuai untuk hi tea

    ReplyDelete
  2. Durian crepe memang sedap... menggiurkan saya je...

    ReplyDelete
  3. durian crepe tu lahaiii buat jantung k.el laju2 dah ni haha

    ReplyDelete
  4. Sedap Durian crape tu Maha suka bestnya...

    ReplyDelete