Wednesday, November 23, 2016

V'Asia Advance White Bantu Menghalus Dan Mencerahkan Kulit

V'Asia Advance White Bantu Menghalus Dan Mencerahkan Kulit. Gara-gara tengok customer datang kedai tempat zaza kerja dan dia beli produk kecantikan V'Asia Advance White buat kali ketiga.. zaza pun teruja nak mencuba jugak. Memang terpengaruh sungguh..so apa lagi...sebotol dah jadi milik zaza...

18/10/2015 ( tarikh entri asal )

First time zaza cuba..serius dengan seiklas hati sangat sedappp...rasa macam oren oren strawberry.. mulut zaza la yang rasa.mulut korang tak tahu la rasa apa.. dan ada rasa-rasa macam ephyra tu pun ye jugak..


V'Asia Advance White ni salah satu produk minuman untuk mencerahkan kulit. Ia minuman yang berasaskan sumber bahan semulajadi seperti tomato, anggur dan ceri acerola. So selain mencerah ia berfungsi untuk menghaluskan kulit dan memelihara dari kerosakan.

Antara Kelebihan V'Asia Advance White

Meningkatkan kecerahan kulit
Meningkatkan keanjalan kulit dan kehalusan kulit
Melebabkan kulit
Melambatkan proses penuaan kulit
Menegangkan kulit
Menyingkirkan toksin dalam tubuh
Mengurangkan kesan kedutan dan garis halus
Melindungi kulit dari radiasi sinar UV
membantu menyingkirkan cela seperti parut, jerawat dan jeragat



Antara kandungan V'Asia Advance White ini adalah anggur, vitamin C, tomato, kolagen, asid sitrik, beta-karotene, lycopene, karotenoid, sukralosa dan dextrose monohidrat.



Cara Pengambilan

Bancuh 1 sudu bersama 120 ml air
Lalu goncangkan menggunakan shaker sehingga larut
Minum antara 15-30 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur untuk kesan terbaik

Harganya hanya RM40  sebotol tapi setengah kedai ada yang jual dalam RM32 sebotol. Sekarang zaza tengah consume minuman ni.. kalau boleh nak konsisten sebab harga pun murah kan. Sebotol V'Asia Advance White ni mengandungi 400gme




********************

UPDATE

 23 / 11 / 2016 - Rabu

Alhamdulillah...kalau dulu masa bulan 10/ 2015 kulit zaza gelap sikit..kategori sawo matang. Kuning-kuning...kini ramai dah tegur zaza kategori kulit cerah.. bila customer kat tempat kerja datang mesti zaza tanya mereka warna kulit zaza.. tak kira la customer ke, kawan-kawan je.. jawapan mereka...

kulit zaza kategori cerah..yeahhh 7 bulan lebih zaza consume  walaupun kadangkala skip. Zaza pernah try dua collagen iaitu dwi dara dengan V'Asia Advanced White ni la.. so sekarang zaza consume V'asia je sebab ia murah sedikit.

V'Asia Advance White Bantu Menghalus Dan Mencerahkan Kulit
Gambar sebelum tahun 2015..sebenarnya memang skin zaza agak gelap dan kusam time ni..

V'Asia Advance White Bantu Menghalus Dan Mencerahkan Kulit
Gambar tanpa makeup terkini..

Insyaallah lepas ni zaza akan terus amalkan V'Asia Advance White ni sebab ia betul-betul membantu mncerahkan kulit zaza... zaza happy sangat.. rakan-rakan zaza yang nak try pun boleh. Zaza makan dan zaza sendiri alami kesannya. Insyaallah yang penting konsisten makan sekurang-kurangnya 6 bulan ke atas okey..






Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

15 comments:

  1. nanti boleh la share testimoni zaza..kalau elok boleh la try..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hasil makan.. ia sgt2 mbntu memutihkan skin zaza... :D try la

      Delete
  2. nampak macam sedap je.. ada rasa apa ye zaza?

    ReplyDelete
  3. Salam zaza, nk tny mcmner testimoni dr zaza?sy nak cube minum ni..kalo ok sy nak beli.heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. ramai bila zaza tanya rakan2 dan customer yg datang kedai depa ckp kulit cerah...syukur

      Delete
  4. umur 17 boleh ambil x advance white ni?

    ReplyDelete
  5. v asia advance white mmg bgs, mmg berkesan. nmpk beza kulit sblm dan slps pggunaannya.

    ReplyDelete
  6. v asia advance white mmg berkesan. dah guna, mmg ada beza kulit sblm and slps pggunaan.. tq v asia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berapa lama ye awak gune ?? 😃

      Delete
  7. Sy baru try hari ini.. uuu..mmg sedap..harga pun berbaloi..

    ReplyDelete