Isnin, Julai 25, 2016

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2.  First sekali terima kasih buat rakan zaza, Alin sebab sudi  bawa zaza bejalan-jalan datang ke Majlis Rumah Terbuka Raya Bersama Sinar FM di IJM Land Seremban 2. Zaza datang bersama keluarga Alin termasuk Mak dan Ayahnya.

Pelbagai aktiviti diadakan seperti persembahan artis KUMPULAN SEPAHTU, SITI NORDIANA, ZIANA ZAIN, DATUK M. NASIR. Artis lain yang turut memeriahkan suasana seperti SALLEH YAACOB

Sebaik sampai kami tiba..kami menjamah makanan dulu. Macam-macam lauk ada. Kuih muih,lemang dan bubur. Sedap dan kenyang. Terima kasih pihak IJM dan Sinar yang menyediakan makanan yang sedap. 

Program bermula dari jam 4.00 petang sehingga 7.00 malam. Bagaimana pun zaza pulang lebih awal memandangkan nak pulang ke rumah tu agak jauh.

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
hai abang Jep..nak hulur tangan salam sapa tu..


video
Video Jep pot pet..


Habis makan-makan..time untuk melihat persembahan beberapa artis. Penuh orang. Terpaksa menyelit-yelit. Yang best bila Si Jep Sepahtu turun pentas untuk mencari orang-orang terpilih membuat persembahan.. datang pula berhampiran tempat zaza berdiri...apalagi kan snap cepat-cepat gambar Jep buat memori.. ;p

Rakan zaza si Alin..bertuah sebab Jep pilih dia untuk naik ke pentas menyanyi..haha.. apa pun dapat duit raya dan hadiah kan..syok betul..

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Kacak ke.. :p

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Nyanyian yang cukup power dari Kak Ziana Zain..giler cantik sungguh

video
Video nyanyian Kak Ziana yang sempat dirakam...

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Bersama Alin...thanks Alin sebab bawak akak datang sini..

Paling tak boleh tahan gelak dengan lawak dari SEPAHTU SINAR.Ada je lawak dan nak kenakan orang. Hahaha..memang happening giler. Dapat tengok dari jauh pun dah puas hati sangat.

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Bersama Kak Shila ( kakak Alin ) kawan masa sama-sama belajar dulu.. dah kahwin ada anak pun..

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Sementara persembahan artis berhenti sekejap..lepak-lepak kat tepi bermain belon air.. aktiviti menarik bersama keluarga

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Kedatangan Datuk M.Nasir di akhir persembahan..zaza tak dapat tengok. Kredit Foto - Sinar FM

Persembahan dari Siti Nordiana. Nana menyampaikan lagu raya dan Memori Berkasih.Lagu memori berkasih berduet dengan Jep Sepahtu. Time ni memanng penuh dengan sorakan orang ramai. Jep pun sambil-sambil menyanyi boleh lagi buat lawak hahaha... Itu lah yang mengembirakan hati semua yang datang ke majlis ni.. suara Nana memang terbaik. Sedap giler.

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Persembahan Siti Nordiana.. kredit Foto - Sinar FM

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Nyanyian dari Siti Nordiana..

Selepas habis persembahan Nana..nyanyian dari Kak Ziana Zain pula . Lawa sungguh Kak Ziana. Zaza tengok macam patung pun ada. Suara Kak Ziana memang power la..mantap dan terbaik. 

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Kakak Ziana Zain yang begitu cantik dan mantap sekali nyanyian... Kredit Foto - Sinar FM

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Jep dan Shuib duk pot pet pot pet.. Nak tergelak saja.. Masa ni seorang lagi geng Sepahtu, Rahim belum tiba

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2
Salleh yaacob pun ada jugak.. Duk melayan tetamu.. memang gila-gila la orangnya.. :p

Memandangkan zaza tak dapat nak stay lama..so masa persembahan Kak Ziana tu..kami dah beransur balik. Time ni ada lagi persembahan last dari Datuk M. Nasir. Maaf tak dapat nak tengok Datuk M. Nasir menyanyi..

Sebelum tu..sempat lagi kami semua berposing disekitar kawasan mengambil gambar. Apapun thanks sekali lagi SINAR FM dan IJM LAND kerana menganjurkan majlis sebegini..i like it.. :)

Raya Bersama Sinar FM Di IJM Land Seremban 2

Sedikit pengenalan.. IJM LAND adalah pemaju hartanah. So kalau korang nak beli rumah-rumah boleh la rujuk dengan IJM LAND. Lokasi yang ada seperti di Seremban 2. Banyak rumah yang cantik dan beberapa tawaran yang menarik.

Untuk maklumat lanjut boleh la terus ke

IJM Land Berhad, Ground Floor Wisma IJM
46050 Petaling Jaya, Selangor

Website : www.ijmland.com
Facebook : ijmland
Tel : 03 7985 8288



Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

8 ulasan:

  1. Meriahnyaaa. Jeles tengok dia dapat spend time bergumbira di hujung minggu.. Tapi elok la mcm tu zaza dari terperap asik koje je kan.. Btw cantiknya zaza dalam gambar2 atas ni..

    BalasPadam
  2. nampak video-video jep kat ig dia.. lawak gler dia nyanyi.hehe

    BalasPadam
  3. hahaa..jep lawak giler zaza citer..hahaahha..
    jemput dtg & komen sini...tq :)

    http://www.yayacendana.com/2016/07/dapat-baucer-rm5-untuk-pembelian.html

    BalasPadam
  4. Wahhh.. untunglah beraya dengan artis

    BalasPadam
  5. wah ramai otai artis ada tu

    BalasPadam
  6. yg bagi meriah dkt situ geng sepahtu..mmg kelakar

    BalasPadam
  7. wahhh kak ziana tu...bestnye

    BalasPadam
  8. sgt nak pergi.
    tapi tu la tak balik kg :(
    minat sgt sepahtu.
    and kebetulan aida pendgr setia sinarfm.

    BalasPadam