Saturday, July 02, 2016

Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite Dari InvolveAsia

Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite Dari InvolveAsia. Dah lama berangan nak miliki gadget seperti telefon pintar baru..nak beli sendiri maklum sajalah duit nak kena menyimpan untuk keperluan lain. Lagi pun telefon sedia ada masih elok. Bulan mei tempohari zaza menerima emel dari pihak InvolveAsia untuk menyertai satu pertandingan yang dianjurkan. Hadiahnya sebuah telefon pintar Zte Blade V7 Lite untuk 5 orang sebagai hadiah utama dan 5 orang lagi menerima voucher lazada RM50.

Setelah sebulan pertandingan dijalankan..akhirnya keputusan diumumkan. Alhamdulillah tuah dan rezeki zaza di bulan Ramadhan ini apabila terpilih sebagai pemenang diantara 5 yang utama untuk memiliki Zte Blade V7 lite ni. 4 lagi pemenang terdiri dari blogger india dan Cina.

Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite Dari InvolveAsia
senyum lebar bila dapat telefon baru...

Setelah berhubung dengan Acc.Manager InvolveAsia...iaitu En.Ashok Singapalai, akhirnya zaza datang untuk mengambilnya di Pejabat Involve Asia yang terletak di Menara MBMR, Jalan Syed Putra,Kuala Lumpur. Pertama kali masuk ke bangunan tu tak jumpa jalan..mujurlah datang seorang security dan membawa zaza bersama rakan ke pejabat En.Ashok. Pertama kali berjumpa En. Ashok...sangat-sangat ramah..terasa macam dah lama kenal. Sangat happy dapat berjumpa. Semoga next time ada peluang lagi untuk bertemu En. Ashok.

Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite Dari InvolveAsia
Pintu masuk Pejabat InvolveAsia

Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite Dari InvolveAsia
Sebelum berpisah..selfie dulu dengan En.Ashok.
Thanks so much En. Ashok dan Lazada atas hadiah ini

Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite Dari InvolveAsia
Ke tempat kereta menaiki kenderaan ni... bersama rakan yang menemani zaza ke KL.. thanks Akim..Isterinya dan anak menunggu di dalam kereta..

Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite Dari InvolveAsia
Akim dan Miera..suami isteri yang banyak membantu semasa zaza disini...

Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite Dari InvolveAsia

Ok..nantikan review zaza mengenai ZTE BLADE V7 LITE ni tak lama lagi..



Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

8 comments: