Monday, January 25, 2016

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson. Ni adalah first time zaza bercuti dekat Teluk Kemang Port Dickson. Agak teruja pertama kali sampai sini..patut la orang cakap best..sebab pantainya memang penuh dengan orang ramai..sangat meriah..

Percutian kali ni bersama keluarga kak ipar..masa datang zaza tak niat pun nak mandi manda..so memang tak bawa la baju lain...tapi bila tengok keseronokan orang lain mandi pantai...jeles pulak rasanya...tambahan tengok kemeriahan orang ramai naik banana boat dan boat kapal..

So zaza pun buat keputusan nak try naik banana boat tu.. harganya tak silap RM10 sekepala... semangat dah berkobar-kobar dah ni..apa lagi zaza pergi la beli baju dan seluar..


Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson
Cakkk... sampai je terus posing dulu... 

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson
Bestnya bersantai-santai..makan angin sambil usha pakwe :p

Sekali dah semangat nak naik..rupanya tak boleh sorang dua.. nak kena 5 atau 6 orang untuk naik banana boat tu.. so terpaksa la menunggu mana-mana orang yang nak naik... tapi tak ada.. sedih pulak rasa... dan satu lagi mereka cakap akan jatuhkan kita kat tengah laut...terus cancel.. 

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson
Meriah gerai-gerai jualan dipenuhi pengunjung...

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson
Tekun si kecik ni membaca..macam faham je.. mehmeh

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson
Alalaaa..mukaa semangat siap beli baju dan seluar nak mandi dan naik banana boat....tapi membazir sebab tak mandi dan tak naik pun banana boat tu.. :/

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson
ni la pakwe zaza... mehmeh... anak buah kesayangan..

Jumpa Jodoh Dekat Teluk Kemang Port Dickson
Meriah giler...memang syok sangat..menyesal tak mandi

Sebenarnya tak banyak pun zaza nak share tentang percutian kali ni.... oh ye.. pasal jumpa jodoh sebenarnya tak jumpa pun.. mehmeh.. jangan marahhh...memang berdoa moga dipertemukan dengan seseorang tapi sampai sekarang masih belum ada...

Oklah..bye bye





I'm zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a placa where i want to share all the things i love to you... For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

4 comments: