Monday, December 21, 2015

Upsidedown Art Gallery PD


Upsidedown Art Gallery PD.  Bulan lepas dapat join family kak ipar bercuti... so selain ke Taman Rama-Rama Melaka, sempat juga ke Negeri Sembilan. Destinasi yang dituju adalah Upsidedown Art Gallery di PD. Teringin sangat nak tengok rumah terbalik tu macam mana...

Upside Down Art Gallery ni terletak dekat Batu 9, Jalan Pantai,Port Dickson. Tiket masuk bagi dewasa adalah RM15 dan kanak-kanak RM10. Manakala bagi warga emas RM10. First time masuk tempat macam ni..masuk je terus bergambar dekat beberapa art yang menarik. nah beberapa gambar untuk korang cuci mata..mehmeh..

Upsidedown Art Gallery PD

Pintu hadapan Upside Down Art Gallery - kredit foto blog malaysia-asia.my

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Upsidedown Art Gallery PD

Kecik je tempatnya. Ada dua tingkat. lepak pun tak lama.. lepas habis bergambar terus keluar pergi makan. Tapi pada pendapat zaza agak tak berbaloi juga la bayar RM15 sebab tempatnya kecil dan rasa tak puas. But its ok la kan..sebab nak try merasa melawat tempat begini...


Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

6 comments:

  1. Saya pun ada pergi ari tu ... Memang rase tak berbaloi .. Ruang kecik .. Orang ramai, nak bergambar pun susah ...

    ReplyDelete
  2. Bestnya, lain kali kalau berkesempatan boleh pergi jenjalan hehe :D

    ReplyDelete
  3. wahhh tak sgka pd pun ada ...mcm syiok je...paling win yg lubang tandas tu kekek

    ReplyDelete
  4. buat senirik je kat rumah..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Untungla jenjalan melaka.. ade jumpa jodoh tak?

    - cer teka siapa saya?

    ReplyDelete