Selasa, Ogos 11, 2015

Muka Terselit Dalam Majalah EH Edisi Ogos 2015


Salah satu saat paling best bila zaza terpilih sebagai satu dari 10 orang hadiah utama contest Sunsilk Biggest Selfie Movie Malaysia yang masing-masing membawa pulang hadiah Kamera Casio EX TR50 bernilai RM3000 dan barangan Sunsilk. Boleh baca entri kisah bagaimana zaza menang di entri  Pemenang Utama Sunsilk Biggest Selfie Movie Malaysia

Dan tak sangka pula terselit juga la gambar kecil dan kisah Sunsilk Biggest Selfie Movie ni dalam Majalah EH edisi Ogos 2015 cover depan Yuna. Thanks buat blogger sayaiday sebab beritahu zaza..ihsan gambar pun dari dia.  kalau tak, memang tak tahu pun ada masuk majalah.

Muka Terselit Dalam Majalah EH Edisi Ogos 2015

Muka Terselit Dalam Majalah EH Edisi Ogos 2015
Cover Yuna

Muka Terselit Dalam Majalah EH Edisi Ogos 2015
Bersama pemenang lain dan pihak Sunsilk

Walaupun hanya secoet je gambar dalam majalah ni..tapi ia cukup bermakna.. zaza pun tak sangka berjaya.. contest ni zaza masuk dah lama.. kebetulan nampak kat wall contest selfie bersama Sunsilk lalu lalang... zaza pun join laaa...setelah berbulan-bulan lamanya dan zaza pun memang tak ingat langsung tentang contest ni... sampai la satu hari tu..zaza cek emel..dapat keputusan dan jemputan untuk ke event penyampaian hadiah...

Pemenang Utama Sunsilk Biggest Selfie Movie Malaysia

Alhamdulillah, dengan menerima hadiah kamera ni..dapatlah zaza berselfie banyak-banyak haha.. nak beli kamera atau telefon mahal-mahal memang tak mampu la..almaklumlah tak bekerja... sepatutnya zaza dah ke KL untuk cari kerja, tapi memandangkan ada perkara tak dapat elak..so mybe selepas raya haji nanti.. mudah-mudahan... doakan..

Last sekali thanks Sunsilk dan Majalah EH..^_^





Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

17 ulasan:

  1. wahh !!..Tahniah zaza.. semoga berjaya selalu :)

    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Tahniah zaza ... Chayok chayokkk utk masa akan datang

    BalasPadam
  3. Salam, wahhh pemenang hadiah utama tu..tahniah Zaza,mmg rezeki lah kann...hihi (n_n)

    BalasPadam
  4. oho..orangnya pun lawa..ehehe..memang patut menang

    BalasPadam
  5. Wow congratulations . For sure when we see faces of ourself in magazine already make us sleepless and thinking "Yeayy muka masuk majalah" Haha . congrats btw :D

    BalasPadam
  6. hehehee.. nak mausk majalah jugak..

    dua tiga minggu tak singgah blog zaza, dah berubah dah.. cantik..

    BalasPadam
  7. Walaupun gambar zaza nampak secoet tapi keberanian & self confidence paling penting.. Tahniah zaza, you look gorgeous..

    BalasPadam
  8. memg zaza.. walaupon gambar secoet pon mesti laa bangga kot! hehehe.. kena frame kannn tuu..tahniah zaza..

    BalasPadam
  9. Hehehehehe keras jer ambil gambar posse lah sikit... apa pun tahniah...

    BalasPadam
  10. Tahniah semoga banyak lagi boleh dapat majalah mau pun akhbar harian.

    BalasPadam