Monday, March 07, 2016

Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet


Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet | Entah kenapa sejak seminggu dua ni nafsu asyik nak shoping jubah dan tudung instant je..kalau dulu barang makeup..sekarang barang makeup dah kurang nak pandang dah... sekarang asyik menjeling tengok jubah cantik-cantik je dan tudung-tudung instant... tunggu gaji pulak baru nak shoping lagi..muahahaha...

Zaza ada berkenan kat satu web online jubah dan dress ni.. selalu jugak cuci mata tengok tapi saiz yang zaza nak semua tak ada..memang tahap kecewa rasa nak terjun air sungai je mandi manda..

Tapi tadi bila ternampak update terbaru kat facebook page terus zaza tak buang masa, cepat-cepat grab..mula nya nak order color A635 baru je tengok lepas tu refresh web tu..eh tak ada dah.. melepas... lepas tu nampak color ungu A639 terus la zaza order.. Harga jubah dress ni hanya RM69 je tau..


Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Antara design yang cantik dan warna yang menarik hati zaza

Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Zaza grab baju jubah ni..ommm... lawa sangatttt..banyak warna tau yang buat korang tergoda nak beli


Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Mulanya berkenan corak ni..tapi saiz zaza tak ada.. bila dah beli yang jubah ungu tu..baru perasaan ada restok saiz..sedih mak nakkkk

Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Lepas dah order baju ungu... baru keluar design ni pulak...huwaaa...nangisss zaza...tolonglahh belanja zaza baju niii...cantik sangattttt


Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Warna ni pun zaza berkenan...zaza rasa nak grab semua yang zaza tunjukk ni..alahaiiii...tengok walet....ok tunggu gaji..mehmeh

Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Warna ni pun zaza suka... ohhhhhh rambang nya mata niiiiii...

Kalau korang tengok baju-baju dari Color Blast Closet ni memang cepat je habis saiz. Nak pulak saiz zaza saiz XS... zaza asyik usha asyik tak ada je..tapi rezeki kali ni dapat jugak order yang ungu tu... 

Banyak lagi corak cantik tau..kalau korang tengok pun..aduhhh..cair mata mesti nak klik beli...lepas ni jadi pembeli setia la zaza kat Color Blast Closet ni..sebabnya baju style dan corak macam ni tak pernah lagi zaza jumpa kat mana-mana setakat ni.. stok diorang pun terhad...eksklusif gituu..

Ok..kalau korang pun nak cuci mata dan beli...boleh layari :

Facebook : Color Blast Closet
WhattApps : 016 235 1265

Nak mudah dan cepat kalau tak nak saiz korang habis terus je order kat website.. oh ya baju dah dapat tadi..order semalam... walaupun ambil saiz paling kecil XS masih besar sikit..tapi tak pe la boleh repair... kain memang sedapppppp =)





Im zaza iman.27 y/o. Cat Lover and I like Fashion. This blog is a place where i want to share all the things i love to you...For any review please contact me at yahoo zazaiman17@yahoo.com

Related Posts

8 comments:

  1. cantik..tp akk tak suke cekak cmtu...

    ReplyDelete
  2. Mmg cantik..mcm nk je beli..tp poket tgh kering :)

    ReplyDelete
  3. bestnyeee corak tu mg terbaik... arghh murah pulak tu.

    ReplyDelete
  4. zaza try pakai purple yg atas tu ...lawa jugak

    ReplyDelete
  5. masalah saiz tu, dah ngam bahu tapi lengan lak labuh.. dah ngam pinggang tapi kain lak labuh..hehehee..

    ReplyDelete
  6. cantek juga jubah dress tu.

    mesti ramai gegirl suka ni.

    ReplyDelete
  7. Jubah bunga-bunga hijau tu cantik. Harga pun ok. Affordable.

    ReplyDelete